به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان،حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون شعب بانک ملی ایران، فرهادمعقول مدیر امور شعب منطقه دو کشور ، بهرام واقفی رئیس اداره کل بازاریابی و امور مشتریان بانک ملی به همراه تنی چند از مدیران استانی و شهرستانی با همراهی مجتبی رضاپور، فرماندار پارسیان ضمن بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پارسیان با جواد بابایی، رئیس هیات مدیره این منطقه در خصوص همکاری های فی مابین گفت و گو کردند.
در ابتدای این جلسه ، مجتبی رضاپور،فرماندار پارسیان با اشاره به اینکه سیاست های صنایع درجهت بی اثر کردن تحریم های ظالمانه و در راستای توسعه متوازن صورت می‌گیرد اظهارداشت:پیشرفت و آبادانی کشور و منطقه در گروی پیشرفت صنایع می باشد و دغدغه مشترک همه مسئوولان، آبادانی و رونق اقتصادی در کشور است، بنابراین ما باید با در نظر گرفتن شرایط موجود و تدابیر لازم از همه امکانات برای رسیدن به این هدف استفاده کنیم.
وی افزود: با افتتاح فاز اول بندر پارسیان و آغاز عملیات اجرایی ده پروژه سرمایه گذاری در سی ام بهمن ماه، قطار سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به حرکت درآمده است و زیرساختهای تکمیلی برای جلب مشارکت بخش خصوصی، یکی پس از دیگری در حال اجراست و توانستیم نام پارسیان را به جای جای ایران اسلامی مخابره کنیم.
نماینده عالی دولت در پارسیان اظهار امیدواری کرد با حمایت های بانک ملی و افزایش هم افزایی و همکاری های بیشتر فی ما بین و افزایش سرمایه گذاران در این منطقه شاهد رونق اقتصادی و اشتغال پایدار در این منطقه باشیم.
در ادامه جواد بابایی،رئیس هیات مدیره ضمن عرض خوش آمدگویی به میهمانان و تشکر از همراهی و حمایت های فرماندار پارسیان با معرفی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به عنوان یکی از بزرگترین رخدادهای اقتصادی کشور، هاب سوم پتروشیمی و بزرگترین اسکله معدنی تجاری کشور، به تشریح پروژه ها و اهداف این منطقه پرداخت و بر تقویت همکاری های فی مابین تاکیدکرد.
بابایی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد و فرصت های بی نظیر سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: صنایع اصلی انرژی ‌بر(شامل تولید محصولات پتروشیمی، تولید محصولات فولادی، تولید آلومینیوم، تولید آلومینا، پروژه ‌های پشتیبان شامل احداث نیروگاه، سیستم‌های آب‌ شیرین‌ کن، بندر پارسیان، پروژه‌های پشتیبانی- خدماتی و پایین ‌دستی (شامل احداث شهرک صنعتی صنایع پایین دست فولاد، پتروشیمی و آلومینیوم، احداث مخازن و تانک فارم،احداث پایانه ‌های ریلی، جاده‌ای، احداث شهرک صنعتی صنایع کوچک، احداث واحدهای خدماتی فنی و پشتیبانی، احداث هتل و مجموعه گردشگری) می باشند که همگی از فرصت های سرمایه گذاری در این منطقه می باشند.
وی تصریح کرد:چشم اندازتولید ۱۸ میلیون تنی محصولات پتروشیمی، چهار میلیون تنی فولاد، ۶۰۰ هزار تنی آلومینیوم و ۳ میلیون تن پودر آلومینا، تولید ۴۳۰۰ مگاوات برق و ۷۵۰ هزار متر مکعبی آب شیرین کن برای این منطقه اقتصادی تعریف شده است.زیرساخت‌های آب، برق، گاز و راه در این منطقه ایجاد شده و دسترسی آسان به آب‌های خلیج فارس برای حمل و نقل دریایی کالا، نزدیکی به منابع گازی پارس جنوبی،داشتن خوراک، داشتن۱۲ کیلومتر ساحل اختصاصی و منحصر به فرد ،داشتن مجوز مرز رسمی و مجوز کد گمرکی از مهمترین مزایایی این منطقه است.
رئیس هیات مدیره منطقه ویژه، با اشاره به افتتاح بندرپارسیان گفت: بندر پارسیان واقع در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، به عنوان دروازه اصلی واردات مواد خام و صادرات محصولات تولیدی عمل خواهد کرد و اولین و بزرگترین بندر تخصصی صنعتی، معدنی و تجاری در ایران ررخواهد بود که نیازهای تخلیه و بارگیری چهار صنعت عمده انرژی‏ بر شامل پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و سیمان واقع در مناطق ویژه جنوب کشور را پاسخگو خواهد بود لذا بسیار مهم و استراتژیک می باشد و لازم به ذکر است برای اجرای این طرح هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) انجام شده و زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.
بابایی با اشاره به کلنگ زنی پروژه احداث کارخانه لوله های بدون درز با اعتبار ۲۸۰۰ میلیارد ریال، کلنگ زنی پروژه های احداث کارخانه آسفالت، بتن آماده و بانک ماشین آلات با اعتبار ۱۳۹۶ میلیارد ریال، کلنگ زنی پروژه احداث پایانه صادرات سیمان با اعتبار ۷۵۲۳۰۰ میلیون ریال، کلنگ زنی پروژه احداث تاسیسات GTX مپنا با سرمایه‌گذاری ۱.۴ میلیارد یورویی، در سه فاز ، کلنگ زنی پروژه احداث باند دوم جاده بندر- پسکرانه با اعتبار ۱۶۶۰ میلیارد ریال، افتتاح اسکله شماره ۵ بندر پارسیان با اعتبار ۵۹ میلیون یورو، آغاز به کار پروژه احداث تاسیسات نمک زدایی آب دریا با اعتبار ۳۲ میلیون یورو، کلنگ زنی پروژه احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز با اعتبار ۲۵۰۰ میلیارد ریال، کلنگ زنی پروژه احداث پتروشیمی GTX با اعتبار ۱۴۷۰ میلیون یورو تاکید کرد: اقداماتی که در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به ویژه در زمینه فعالیت‌های بندری انجام شده است، دارای تاثیرات فرا استانی بوده و این بندر نقشی مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا می کند و قطعا رونق منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و افتتاح پست‌های اسکله آن، برای مردم کشور و جوامع محلی مثمرثمر بوده و بزودی با راه اندازی سایر صنایع شاهد شکوفایی شهرستان پارسیان و رفع مشکل بیکاری در این شهرستان خواهیم بود.
همکاری در زمینه رفع مشکل ارزی سرمایه‌گذاری و مشکلات مربوط به تحریم های سرمایه‌گذاران،پرداخت تسهیلات و وام های فوری بدون دردسر به نیروهای تامین نیرو و سرمایه گذاران و پیمانکارانی که قسمت سرمایه گذاری در بخش های مختلف در این منطقه دارند از دیگر موضوعات مطرح شده توسط رئیس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی پارسیان بود.
بابایی در پایان خواستار افزایش همکاری های بیشتر،برگزاری نشست های تخصصی تر و ایجاد تفاهم نامه های فی ما بین شد.
در ادامه حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون شعب بانک ملی ایران،دستاوردهای منطقه ویژه اقتصادی پارسیان را بسیار مهم و ارزشمند برشمرد و گفت: در زمان تحریم ها، جلوگیری از خام فروشی و توجه به صنعت یکی از الزامات و نیاز های اساسی در کشور است لذا ما با تمام توان کنار صنعت هستیم.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران افزود: بانک ملی ایران از ابتدا با سرمایه مردم تاسیس شده و طی نود و دو سال نیز با افتخار و با پشتوانه اعتماد مردم ایران به خدمت رسانی پرداخته است از این رو با تمام توان در حمایت از گردش چرخ تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم در کنار صنعت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ما در بانک ملی از سرمایه گذارانی که قصد سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان را داشته باشند همه جوره حمایت خواهیم کرد اظهار داشت به طرق مختلف تسهیلگر راه این عزیزان خواهیم بود و قطعا توانایی لازم را در این زمینه داریم.
معاون شعب بانک حـمایت از سرمایه‌گذاران و پروژه های عمرانی و تولیدی در راستای جهش تولید از اولویت های بانک ملی ایران برشمرد و گفت : با برآورده ساختن نیازهای سرمایه‌گذاران و واحدهای عمرانی می توان برای ارائه خدمات بهتر اقدام کرد .
وی بر استفاده حداکثری از توانایی های بانک ملی ایران ، اعطای تسهیلات ارزی طی هماهنگی با صرافی ملی و اعطای ضمانت نامه ها در جهت رفع مشکلات تاکید کرد.
مونسان ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری نشست های تخصصی مدیران منطقه ویژه اقتصادی پارسیان با بانک ملی بیان داشت: با توجه به ظرفیت ها و توان بالای این بانک و مزایای بسیار زیاد منطقه ویژه اقتصادی پارسیان باید بکوشیم جاذبه ای ایجاد کنیم که سرمایه گذاران تشویق شده و به این منطقه بیش از پیش ورود کرده و ما شاهد رونق بیشتری در این منطقه باشیم.
وی همچنین در خصوص تخصیص وام به نیروهای تامین نیرو و سرمایه‌گذاران و پیمانکاران اعلام کرد:مجموعه بانک ملی آمادگی لازم را دارد که در قالب یک تفاهنامه این کار را انجام دهیم.
عضو هیات عامل بانک ضمن تاکید بر توجه به نیاز سرمایه گذاران ، افزایش صدور ضمانت‌نامه و تسهیلات خرید،رفع مشکلات آنها و حمایت از این قشر را از جمله اولویت‌های اجرایی برنامه‌های عملکردی بانک برشمرد و کارکنان بانک را جهادگران واقعی بخش اقتصاد دانست.
وی در پایان با بیان اینکه این دیدار را بسیار مفید دیدم اظهار امیدواری کرد بانک ملی ایران بتواند با همکاری بیشتر با این منطقه عظیم اقتصادی و سرشار از موقعیت های سرمایه گذاری به رونق اقتصادی ایران و ایجاد اشتغال پایدار کمک کند.